Maalaukselliset lautaset 20.4.2024

Tuotenro: 200424ML

Kurssi on valitettavasti täynnä. Otamme ilmoittautumisia mahdollisille peruutuspaikoille puh 0207 639 876.

119,00

Lauantaina 20.4.2023 klo 13.00 - 17.00

Kurssilla tehdään maalauksellisia lautasia levytekniikalla apumuotteja hyväksi käyttäen. Voit hakea lautasiin abstrakteja värimaailmoja maalaten tai vaikka kaivertaa kuvion ääriviivat värin läpi scraffito-tekniikalla. Käytössä on valikoima engobe- ja alilasitevärejä. Voit pohtia jo etukäteen haluamaasi värimaailmaa tai antaa spontaanisti saven viedä kurssin aikana. Kurssin jälkeen henkilökunta lasittaa lautaset kirkkaalla kiiltävällä lasitteella.

Kurssin hintaan kuuluvat opetus, kaikki materiaalit, poltot, kahvi/tee sekä alv. 24%. Kurssille osallistuminen ei edellytä aiempaa kokemusta savityöskentelystä.

  • Valmiit kurssityöt ovat noudettavissa viikon päästä kurssista
  • Nouda valmiit työt neljän viikon sisällä palautuspäivästä
  • Kurssille otetaan 1o osallistujaa
  • Opettajana keraamikko Heini Pulkkinen
  • Tulethan viimeistään 15 minuuttia ennen kurssin alkua jos sinulla on suorittamaton kurssimaksu, maksat virikekortilla, e-passilla tai lahjakortilla
  • Kurssi-ilmoittautuminen on sitova. Kurssi on mahdollista peruuttaa maksutta 14 pv ennen sen alkua. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista perimme puolet kurssimaksun hinnasta. Jos kurssi perutaan alle 24 tuntia kurssin alkamisesta tai sitä ei peruta ollenkaan, perimme koko kurssimaksun hinnan. Jos peruutus tapahtuu ennen (14 pv), palautamme koko kurssimaksun.  14 päivän jälkeen perutuista kursseista (myös sairastapaukset) palautamme 50% summasta.  Voit myös siirtää kurssipaikkasi toiselle, jos olet estynyt osallistumaan kurssille.
  • Tulethan kurssille vain terveenä!

Tuotteen lisätiedot


Selaa tätä tuoteryhmää: KEVÄÄN JA KESÄN 2024 KURSSIT