Avoin paja

Tuotenro: Avoin_paja

8.6.2022 Emme ota uusia pajalaisia tällä hetkellä, koska kaikki hyllypaikat ovat varattuna. Voit ilmoittautua jonoon sähköpostilla keramiikkakeskus@septaria.fi 

Pajalla on varattavissa 9 työskentelypaikkaa/päivä. Käytä maskia oman harkinnan mukaan, pese käset saippualla ennen kuin kosket työvälineisiin, pidä etäisyyttä muihin, pidä ikkunaa auki mahdollisuuksien mukaan ja älä tule oireisena paikalle. Pajalaiset saavat oman hyllypaikan töiden ja materiaalien säilytystä varten. Hyllyä voi pitää neljä viikkoa käymättä pajalla. Varaa seuravaava aika ajoissa.  Hyllyn reunaan merkitään selkeästi viimeisin työskentelypäivämäärä ja koko nimi. Emme vastaa unohtuneista töistä emmekä nimettömistä hyllypaikoista, vaan tyhjennämme hyllypaikan ajan umpeuduttua. Hyllypaikoista on pulaa, ethän varaa turhaan paikkaa vaan tyhjennät paikan tarvittaessa.

Tila on avoinna ma ja ke-pe klo 10.00-16.30, tiistaisin klo 10.00-19.45. Kesä-elokuussa ma-pe 10-15.50. Pajan tulee olla ajan sulkeutuessa tyhjä ja siivottu.  

Varaa aika pajaan nettivuiltamme ma, ke-pe klo 10-16.30 ja ti klo 10-15.30. Määritä kellon aika varaukseen. 

HUOM! Tiistai-illan klo 16.00-19.45 voi varata vain sähköpostilla kaksi viikkoa ennen ajankohtaa tiistaisin klo 8.00 alkaen. Otamme sähköpostivaraukset vastaan aikajärjestyksessä.  

Työskentely on itsenäistä, eikä se sisällä opetusta. Neuvomme ja annamme kuitenkin vinkkejä mahdollisuuksien mukaan!

Materiaalit ja poltot maksavat erikseen. Pajalaiset saavat poltot alennettuun pajahintaan (alkaen min. 15€/polttoalue). Yhteisessä käytössä on valikoima lasitteita, joita voi maksua vastaan käyttää. 

Luettavana on valikoima keramiikka-aiheisia kirjoja ja lehtiä inspiraation lähteeksi. Tee ja kahvi kuuluvat hintaan.

Pajavaraus on sitova.  Mikäli et pääse tulemaan paikalle, ilmoitathan siitä vähintään 1 vrk ennen. Tämän jälkeen tehdyistä (eri syistä olevista esim. sairastumiset) peruutuksista veloitamme 20€ + 5 € laskutuslisä. 

Pajamaksu:

Päivämaksu ilman sarjakorttia 20€
Sarjakortilla 5 krt     70 €
Sarjakortilla 10 krt     120 €
Polttomaksu pajalaisille minimi/alk. (uunilevyalue 50 x 50 x kork. 15 cm) 15 € (norm. 20€)
 

Tuotteen lisätiedot


Selaa tätä tuoteryhmää: AVOIN KERAMIIKKAPAJA