Avoin paja

Tuotenro: Avoin_paja

Emme ota uusia pajalaisia tällä hetkellä, koska kaikki hyllypaikat ovat varattuna. Tämä koskee kaikkia, joilla ei ole hyllypaikkaa (myös aiemmin pajaa käyttäneitä). Ilmoittaudu hyllypaikkajonoon sähköpostilla keramiikkakeskus@septaria.fi 

Pajalla on varattavissa 10 työskentelypaikkaa/päivä. Pajalaiset saavat oman hyllypaikan töiden ja materiaalien säilytystä varten. Hyllyä voi pitää kolme viikkoa käymättä pajalla. Varaa seuravaava aika ajoissa, niin ettei kolmen viikon sääntö ylity.  Hyllyn reunaan merkitään selkeästi viimeisin työskentelypäivämäärä ja koko nimi. Emme vastaa nimettömistä hyllypaikoista emmekä unohtuneista töistä, vaan tyhjennämme hyllypaikan ajan umpeuduttua laatikkoon ja ilmoitamme viikon noutomahdollisuudesta. Hyllypaikoista on pulaa, ethän varaa turhaan paikkaa vaan tyhjennät paikan heti kun et enää sitä tarvitse.

Tila on avoinna ma ja ke-pe klo 10.00-16.30, tiistaisin klo 10.00-19.45. Kesä-elokuussa ma-pe 10-15.50. Pajan tulee olla ajan sulkeutuessa tyhjä ja siivottu.  

Varaa aika pajaan nettisivuiltamme. Paja on avoinna  ma, ke-pe klo 10-16.30 ja ti klo 10-15.30. Määritä kellonaika varaukseen. 

HUOM! Lisäksi tiistai-iltaa klo 16.00-19.45 voi varata syys-toukokuussa. Iltavarukset vain sähköpostilla kaksi viikkoa ennen ajankohtaa tiistaisin klo 8.00 alkaen. Otamme sähköpostivaraukset vastaan aikajärjestyksessä.

Työskentely on itsenäistä, eikä se sisällä opetusta. Neuvomme ja annamme kuitenkin vinkkejä mahdollisuuksien mukaan!

Materiaalit ja poltot maksavat erikseen. Pajalaiset saavat poltot alennettuun pajahintaan (alkaen min. 18€/polttoalue). Yhteisessä käytössä on valikoima lasitteita, joita voi maksua vastaan käyttää. 

Luettavana on valikoima keramiikka-aiheisia kirjoja ja lehtiä inspiraation lähteeksi. Tee ja kahvi kuuluvat hintaan.

Pajavaraus on sitova.  Mikäli et pääse tulemaan paikalle, ilmoitathan siitä vähintään 1 vrk ennen. Tämän jälkeen tehdyistä (eri syistä olevista esim. sairastumiset) peruutuksista veloitamme 20€ + 5 € laskutuslisä. 

Pajamaksu:

Päivämaksu ilman sarjakorttia 20€
Sarjakortilla 5 krt     70 €
Sarjakortilla 10 krt     120 €
Polttomaksu pajalaisille minimi/alk. (uunilevyalue 50 x 50 x kork. 15 cm) 18 € (norm. 24€)
 

Tuotteen lisätiedot


Selaa tätä tuoteryhmää: AVOIN KERAMIIKKAPAJA