Avoin paja

Tuotenro: Avoin_paja

Varaa avoin paja

Huom! Korona-kevään pajahyllyt on tyhjennettävä 8.6. mennessä, jos ei ole juuri nyt mahdollisuutta käydä pajalla. Uuden hyllypaikan saa taas tarvittaessa uudelleen.

 

Pajalaiset saavat oman hyllypaikan töiden ja materiaalien säilytystä varten. Hyllyä saa pitää kolme viikkoa käymättä pajalla. Hyllyn reunaan merkitään selkeästi viimeisin työskentelypäivämäärä ja koko nimi. Emme vastaa unohtuneista töistä emmekä nimettömistä hyllypaikoista, vaan tyhjennämme hyllypaikan ajan umpeuduttua.

 

Tila on avoinna ma-pe klo 10.00 -16.30, kesä-elokuussa klo 10.00-15.30, jos tilassa ei ole kurssia. Pajan tulee olla pajan sulkeutuessa tyhjä ja siivottu.  Kurssipäivista ilmoitamme erikseen.

Työskentely on itsenäistä, eikä se sisällä opetusta. Neuvomme ja annamme kuitenkin vinkkejä mahdollisuuksien mukaan!

Materiaalit ja poltot maksavat erikseen. Pajalaiset saavat poltot alennettuun pajahintaan. Yhteisessä käytössä on valikoima lasitteita, joita voi maksua vastaan käyttää. 

Luettavana on valikoima keramiikka-aiheisia kirjoja ja lehtiä inspiraation lähteeksi. Tee ja kahvi kuuluvat hintaan.

 

Pajavaraus on sitova.  Mikäli et pääse tulemaan paikalle, ilmoitathan siitä vänintään 1 vrk ennen. Tämän jälkeen tehdyistä (eri syistä olevista esim. sairastumiset) peruutuksista veloitamme 17 euroa, päivämaksun hinnan. 

 

Pajamaksu:

Päivämaksu ilman sarjakorttia 17 €
Sarjakortilla 5 krt     60 €
Sarjakortilla 10 krt     110 €
Polttomaksu pajalaisille alk. (uunilevyalue 50 x 50 x kork. 15 cm) 15 € (norm. 20€)
 

Tuotteen lisätiedot


Selaa tätä tuoteryhmää: AVOIN KERAMIIKKAPAJA
Klarna Checkout
kauppiaan tiedot