AVOIN KERAMIIKKAPAJA

Sovellus

 

Pese kädet heti pajaan tullessa, käytä kasvomaskia, pidä etäisyyttä muihin, aivasta hihaan ja älä tule sairaana paikalle.  Pidetään huolta toisistamme!

 

avoin_paja

 

Avoin paja on tarkoitettu henkilöille, jotka hallitsevat keramiikan perustaidot.

 

Mikäli asiakas jättää tulematta varaamalleen pajapäivälle 3 kertaa, menettää hän oikeuden tulla pajalle 1 kuukauden ajaksi.

 

Pajamaksu:

Päivämaksu ilman sarjakorttia 17 €
Sarjakortilla 5 krt     60 €
Sarjakortilla 10 krt     110 €
Polttomaksu pajalaisille alk. (uunilevyalue 50 x 50 x kork. 15 cm) 15 € (norm. 20€)

Avoin paja toimii ajanvarauksella. Voit varata ajan nettisivuiltamme. Varattavissa nettikaupassa ovat päiväajat ma ja ke-pe klo 10-16.30 ja ti klo 10-15.30.

Tiistai-illan klo 16.00-19.45 voi varata vain sähköpostilla kaksi viikkoa ennen ajankohtaa tiistaisin klo 00.00. alkaen. HUOM! 16.11. alkaen varausaika muuttuu klo 8.00 alkaen. Otamme sähköpostivaraukset vastaan aikajärjestyksessä.

Kesä-elokuussa paja avoinna ma-pe 10-15.30 

Pajassa on tällä hetkellä yhdeksän asiakaspaikkaa.  Huom! Pidä turvaväliä toisiin. Muokkaamme määrää tilanteen mukaan huomioiden asiakkaiden turvallisuuden. Pajalla käytetään maskia. Pajamaksuun kuuluu yksi kertakäyttönen maski/kerta.

Avoimen pajan asiakkaat, joilla on sarjakortti, voivat kysyä myös itsenäistä iltatyöskentymahdollisuutta (väh. kaksi asiakasta/2 raksia/kortti)

Voit pitää paikkaa neljä viikkoa käymättä pajalla. Tyhjennämme paikan ajan umpeuduttua ilmoittamatta. Laita hyllyn reunaan selvästi koko nimesi ja viimeisin työskentelykerta. Emme vastaa unohtuneista töistä ja materiaaleista. 

 


Näytä yhdellä sivulla
Lajitteluperuste:
Tuotenro: Avoin_paja

Vuokraamme avointa pajaa rajoitetulla asiakasmäärällä (9 henkilöä).

Luethan ylhäältä varauksen ohjeet. Kun varaat ajan, sitoudut tulemaan paikalle tai perumaan varauksen ajoissa. Jos perut varauksen liian myöhään, tai et saavu paikalle laskutamme pajamaksun 17€ sekä pienlaskutuslisän 5€.

Kaikilta pajassa työskenteleviltä edellytetään kasvomaskin käyttöä. Tarjoamme asiakkaille yhden ilmaisen kertakäyttöisen maskin työskentelyn ajaksi. Pese kädet heti pajaan tullessa saippualla, pidä etäisyyttä muihin, aivasta hihaan ja älä tule sairaana paikalle. Tilassa on tehostettu siivous ja tuuletus.

 

21.10.2021 alkaen pajalle on vapautunut hyllypaikkoja. Varmistathan sähköpostitse paikkasi, mikäli olet uusi pajalainen.