Pienoisveistos 6.4. ja 13.4.2022

Tuotenro: PV 4

Kurssi on valitettavasti täynnä. Otamme ilmoittautumisia mahdollisille peruutuspaikoille puh 0207 639 876.

135,00

Keskiviikkona 6.4. klo 17.15-20.30 sekä 13.4.2022 klo 17.15-19.45


Tee sarja pienoisveistoksia ilahduttamaan kodin tunnelmaa? Haluatko oppia keramiikan veistotekniikoita sekä lasitusta ja patinointia?

Kurssilla käydään läpi erilaisia käsinrakennustekniikoita, pinnan kuviontia sekä lasittamista ja patinointia.  Iltojen aikana keskitytään 1-3 pienen veistoksen rakentamiseen. Kurssille osallistuminen ei vaadi aiempaa kokemusta savityöskentelystä. Kurssin hintaan sisältyy kaikki materiaalit, poltot, opetustyö sekä  alv. 24%. 

  • Opettajana keraamikko Riitu Uosukainen
  • Kurssille otetaan 9 osallistujaa
  • Valmiit työt ovat noudettavissa kahden viikon päästä kurssista ja säilytämme niitä neljä viikkoa palautuspäivästä
  • Tulethan viimeistään 15 minuuttia ennen kurssin alkua jos sinulla on suorittamaton kurssimaksu, maksat virikekortilla, e-passilla tai lahjakortilla
  • Korona-info: noudatamme kursseilla THL:n maskisuositusta. Kursseilla käytetään kasvomaskeja. Tarjoamme ilmaisen kertakäyttöisen maskin kurssin ajaksi. Jos olet riskiryhmää, arvioi ennen ilmoittautumista pystytkö osallistumaan kurssille. Kursseilla pyritään noudattamaan turvavälejä, osallistujamäärä on rajoitettu sekä tilassa on tehostettu siivous. Pesethän kädet heti tulessasi kurssitilaan, yski tai aivasta hihaan ja tulethan kurssille vain täysin oireettomana, pysytään terveinä!

Tuotteen lisätiedot