Keraaminen laatta ja kokeellinen pinta 16.3. ja 23.3.2024

Tuotenro: 160324LKP

Kurssi on valitettavasti täynnä. Otamme ilmoittautumisia mahdollisille peruutuspaikoille puh 0207 639 876.

171,00

Lauantaina 16.3.klo 10-15 ja lauantaina 23.3.2024 klo 9-13

Onko asuntosi seinällä kohta, johon sopisi mainiosti omatekoinen keramiikkareliefi? Tai haluatko kenties syventää keramiikan osaamistasi ja tehdä kokeellisen sarjan laattoja eri pintakäsittelytekniikoin?

Kurssilla tehdään laattoja ja reliefejä. Haemme saven pintaa syvyyttä sekä pintarakenteiden, että värien ja lasitteiden avulla. Ensimmäisellä kerralla teoksiin työstetään pintarakennetta luovasti märkäkuvioinnin tekniikoilla. Lasituskerralla käytämme rohkeasti kokeellisia tekniikoita pinnan viimeistelyssä. Käytössäsi on laaja valikoima erilaisia lasitteita ja patinointitarvikkeita. Jos haluat tehdä laattoja märkätilaan, huomioimme sen lasitteiden valinnassa.  Voit pohtia jo etukäteen mahdollisia aiheita ja näyttää opettajalle luonnoksia tai kuvia mitä haluaisit saavuttaa.

  • Valmiit kurssityöt ovat noudettavissa kahden viikon päästä kurssista
  • Nouda valmiit työt neljän viikon sisällä palautuspäivästä
  • Kurssille otetaan 10 osallistujaa
  • Opettajana keraamikko Heini Pulkkinen
  • Kurssi-ilmoittautuminen on sitova!

    Kurssi on mahdollista peruuttaa maksutta 14 pv ennen sen alkua. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista perimme puolet kurssimaksun hinnasta. Jos kurssi perutaan alle 24 tuntia kurssin alkamisesta tai sitä ei peruta ollenkaan, perimme koko kurssimaksun hinnan. Jos peruutus tapahtuu ennen (14 pv), palautamme koko kurssimaksun.  14 päivän jälkeen perutuista kursseista (myös sairastapaukset) palautamme 50% summasta.  Voit myös siirtää kurssipaikkasi toiselle, jos olet estynyt osallistumaan kurssille.

    Tulethan kurssille vain terveenä!

Tuotteen lisätiedot