Uusi

Reliefipuutarha seinälle paperiposliinista 17. ja 23.3.2024

Tuotenro: 170324R

Varastossa: 1

181,00


Sunnuntaina 17.3. klo 10-15 ja lauantaina 23.3.2024 klo 14-17

Haluatko kotisi seinälle puutarhan, joka ei koskaan kuihdu? Kurssilla muotoillaan kasviaiheisia reliefejä paperiposliinista. Ideoinnin tueksi saat opettajalta  vinkkejä sekä kuvista, että valmiiden malliesineiden kautta. Voit halutessasi tuoda mukanasi kuvan tai luonnokset reliefin aiheeksi. Kiinnitämme huomiota myös reliefin kiinnitysmekanismiin.

Käymme läpi pintakuvioinnin tekniikoita, joilla saat seinäveistoksiisi kiehtovaa elävän tuntuista pintaa. Käytössäsi on laaja värivalikoima engobeja ja alilasitevärejä. Lasituskerralla käytössäsi ovat Septarian lasitteet.

  • Valmiit kurssityöt ovat noudettavissa kahden viikon päästä kurssista
  • Nouda valmiit työt neljän viikon sisällä palautuspäivästä
  • Kurssille otetaan 9 osallistujaa
  • Opettajana keraamikko Heini Pulkkinen
  • Kurssi-ilmoittautuminen on sitova. Kurssi on mahdollista peruuttaa maksutta 14 pv ennen sen alkua. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista perimme puolet kurssimaksun hinnasta. Jos kurssi perutaan alle 24 tuntia kurssin alkamisesta tai sitä ei peruta ollenkaan, perimme koko kurssimaksun hinnan. Jos peruutus tapahtuu ennen (14 pv), palautamme koko kurssimaksun.  14 päivän jälkeen perutuista kursseista (myös sairastapaukset) palautamme 50% summasta.  Voit myös siirtää kurssipaikkasi toiselle, jos olet estynyt osallistumaan kurssille.

    Tulethan kurssille vain terveenä!

Tuotteen lisätiedot


Selaa tätä tuoteryhmää: KEVÄÄN JA KESÄN 2024 KURSSIT